Laicka jump

Lockdown

Veel hondenscholen zijn gesloten waardoor het nu in deze zware tijd, lastig is om een goede begeleiding te vinden om de lockdown door te komen. Misschien heb je net je nieuwe pup in huis gehaald, misschien een leuke buitenlandse hond of heb je een hond van een ander overgenomen? Een nieuwe huisgenoot roept veel vragen op en het aanbod om deze vragen te kunnen stellen en onder begeleiding zaken te oefenen is amper aanwezig.
De lockdown hondentraining is een korte cursus waarbij de belangrijkste oefeningen aanbod komen

  • Wandelen aan de lijn
  • Hier komen
  • Aandacht voor de eigenaar/begeleider 

Omdat de cursus buiten plaatsvindt (geheel volgens de huidige corona maatregelen), is de trainingstijd 15 minuten. Nu kan een kwartier kort klinken maar de ervaring leert, doordat we buiten werken, de hond heel erg snel mentaal vol zit en de tijd erna eigenlijk geen nieuwe lesstof meer op kan pikken. 


Pakket

De lockdown training wordt aangeboden in een pakket van 5 lessen van 15 minuten en daarnaast nog 2 zoomgesprekken om alle vragen te beantwoorden. Het eerste zoomgesprek wordt voor de start van de fysieke lessen ingepland het tweede gesprek wordt in overleg ingepland. Buiten de cursus om is er de mogelijkheid om via whatsapp of email vragen te stellen.

Kosten

€ 100,-. Geldig tot 10 weken na de eerste les.

Let op

De fysieke lessen vinden plaats in Hoofddorp, Haarlemmermeerse bos. 

Meld je aan